بوی بد دهان |نگهداری مسواک |خمیردندان مناسب |اشتباهات مسواک زدن |روش صحیح مسواک زدن |ویژگیهای یک مسواک مناسب |خمیر دندان مناسب |سلامت دهان و رابطه آن با سلامت بدن |سیاهی دور چشم |گودی زیر چشم |عمل لیزیک چشم |جوش صورت |لیمو ترش و رفع مشکلات پوستی |درمان بوی بد عرق |استفاده از ضد عرقها |مضرات برنزه کردن پوست |درمان خارش پوست |دوش آب سرد |رنگ ها و روابط اجتماعی |اعتماد به نفس |خانه تکانی ذهن |کمبود ویتامین A |غدای سالم با مایکروفر |تناسب اندام |دلایل چاقی |چگونه لاغر شویم؟ |رابطه چاقی و هورمون ها |آیا پنیر به لاغری کمک میکند؟ |استرس و اضافه وزن |ویتامین D |داروهای گیاهی 1 |داروهای گیاهی 2 |داروهای گیاهی 3 |اعتماد به نفس در کودکان |انحراف بینی |عمل ترمیمی بینی |سوالاتی که بایست از جراح زیبایی بپرسید |جراحی بینی |حس بویایی و طول عمر |سلامت گوش |گوش سالم |چاقی در کودکان |قد کودکان |مشکل تناسلی کودکان |هوش کودکان |خمیر دندان مناسب کودک |حمام کردن کودکان |تغذیه کودک |مراقبت از پوست کودک |مراقبت از گوش |بهداشت گوش |مراقبت از پوست |بهداشت و مراقبت از مو |بیماری های چشم |کارهایی که قبل زایمان باید انجام داد |گیاهان سمی برای زنان باردار |افسردگی |لوزه سوم در کودکان |ابروی پرپشت |رازیانه و لاغری |گیاه شنگ |زخم های دهانی |درمان نیش زنبور |علل بیماری های قلب و عروق |انواع بیماری های قلبی |پیشگیری از بیماری های قلبی |فشار خون |انتقادات درون |شب ادراری در کوکان |نرمی استخوان در کودکان |بیش فعالی |تغذیه و سلامت کودکان |غذاهای مکمل برای کودکان |سوء هاضمه | تهوع و استفراغ | التهاب معده |مراقبت های پیش از بارداری |مشکلات پس از زایمان |غربال گری سرطان سینه |ناتوانی جنسی زنان |بی اختیاری ادرار در زنان |اختلالات جنسی مردان |سلامت زنان |ویتامین K2 |کاهش بدخلقی پیش از قاعدگی |مسکن های طبیعی |خواص درمانی گلاب |یک روش معجزه آسا برای لاغری |غذا های سالم در رستوران |معجزه میوه ها |آلرژی چیست؟ |روشهای مقابله با آلرژی |سرطان چیست؟ |اشتباهات مردان در رابطه جنسی |رابطه جنسی موفق |کنترل استرس با ورزش |ورزش دشمن چاقی |زنان ورزشکار و تغذیه |حرکات کششی |سلامت مردان |ناتوانی جنسی در مردان |عوامل کاهش دهنده باروری |بزرگ کردن آلت تناسلی |راز سلامتی کلیه ها |از کلیه های خود محافظت کنید |بازی و سلامت کودکان |غذاهایی مفید برای مغز کودک |روش های پیشگیری از بارداری |غذاهای مضر برای کودک |تغذیه و پوکی استخوان |مکمل های کلسیمی |درمان کمردرد |موهای پرپشت |آلرژی بینی و سینوس |بیماری های آلرژی |آسم |وعده های غذایی مورد نیاز کودکان |رشد مو |ناگت ها |غذاهای مفید برای حافظه | عادت های خطرناک برای چشم |رفع بوی بد ناحیه تناسلی زنان |تقویت حافظه |تکنیک های نه گفتن |یبوست |آسم آلرژیک و راه های درمان |درد کف پا |ورزش صورت |سردرد و انواع آن |طریقه صحیح نشستن |آفت دهانی |ماساژ صورت |استحکام استخوان ها |پوکی استخوان |بیماری پاژه استخوان |زانو |مراقبت از استخوان گچ گرفته |قانون جذب |افزایش سایز آلت |حرف زدن کودک |انزال زودرس |انواع بیماری های قلبی و دلایل ابتلا به آن ها |سرفه |روانشناسی رنگ ها |سرطان خون (لوکمی) |پروتز سینه |شکستگی استخوان و انواع آن |افزایش دهنده های میل جنسی |علائم آنفولانزا و درمان آن |نحوه اندازه گیری سایز سینه |بزرگ کردن سایز سینه بدون عمل جراحی |افزایش قد |برطرف کردن جوش صورت |چگونه آبریزش بینی را بند آوریم؟ |قاعدگی و اتفاقات آن |هیپنوتیزم یا خواب مصنوعی |نوشابه |نحوه صحیح خوابیدن مادر در دوران بارداری |پیشگیری از آلرژی و حساسیت |سرطان و نشانه های آن |سرطان بیضه |سرطان پروستات |خود ارضایی و راه های ترک |آنفولانزای نوع A |کم کاری تیروئید، علایم، دلایل و درمان آن |پر کاری تیروئید، علایم، دلایل و درمان آن |زودانزالی |سکس درمانی |تمریناتی برای رابطه جنسی بهتر |مکانیسم شنوایی |بویایی |رژیم غذایی مادران در دوران شیردهی |نقش استرس در چربی سوزی بدن |دورکردن استرس و افکار منفی با ورزش |مشکلات جنسی مردان در میانسالی |روابط جنسی در دوران بارداری |آنفلوانزاي جديد H1N1) A) با منشاء خوکي |میوه ای که شیمی درمانی می کند |درمان گرفتگی بینی با چای گوجه |درمان سرما خوردگی با طب سنتی |گیاهان دارویی برای کاهش درد |رفع بوی بد عرق با طب سنتی |خواص چای برای سلامت خانم ها |فواید و مضرات ماساژ |درمان دیابت |چاق کردن صورت و گونه |افتادگی پوست |چروک پوست |درمان سیاهی زیر چشم |خشکی پوست |معجزه آب |آزمایش اسپرم |بهترین گوشت برای قلب |باکتری های پاک کننده حافظه |طریقه صحیح نشستن |تخم مرغ نیمرو یا آب پز |مزایا و معایب گیاه خوار بودن |واریکوسل |ماساژ درمانی |دیابت و انواع آن |فرم دهی و سفت کردن سینه |کیست تخمدان |آنژیوگرافی |کمردرد |شخصیت شناسی 1 |شخصیت شناسی 2 |بیماری آندومتریوز |بواسیر یا هموروئید |بیماری پلی میوزیت |بیماری اسگود شلاتر |بیماری مالاریا |بیماری ام اس (MS) |صبحانه بخورید |اثر سیگار بر قلب |خوابیدن روی زمین |محاسبه ضربان قلب |درمان افسردگی |رشد استخوان ها |ورزش مغز |جعفری، ضد خونریزی |خواص سیر |خواص آلوئه ورا (آلوورا) |بر طرف کردن گودی و پف زیر چشم |خواص لیمو شیرین |خارپاشنه |عفونت گوش میانی |ریسک فاکتورهای قلبی 1 |ریسک فاکتورهای قلبی 2 |تعیین جنسیت نوزاد |مزوتراپی |کولیک (دل درد) |تاتو (تتو) |خلاص شدن از درد قاعدگی |اگزما یا التهاب پوستی |ابزار تشخیص بیماری قلبی |تست غربالگری خانم ها |شکستن قلنج انگشت ها |میگرن 1 |میگرن 2 |مواد غذایی با کالری منفی |منابع غذایی پرانرژی |مکمل های ویتامینی |شوره سر |گرمازدگی |بورسیت (بیماری عصر جدید) |اسپوندیلیت آنکیلوزان |مننژیت |سوزش سر دل |روش محاسبه روز تخمک گذاری |اندام جنسی خانم ها |دستگاه تولید مثل آقایان |اضطراب |نقش استرس در چربی سوزی |رژلب، خطرات و مضرات آن |مضرات خوابیدن با آرایش |شامپوی مناسب |مبارزه با حواس پرتی |افزایش هوش کودک |سرماخوردگی کودکان |دندان شیری |ارتودنسی |خشکی دهان |ایمپلنت دندان |مراقبت از پوست در تابستان |زیبا شدن در سرما |خوراکی هایی آهن دار |وزوز گوش |خواص درمانی عسل |خواص انبه |خواص دارچین |خواص سویا |خواص گل گاوزبان |سرطان کولون یا روده بزرگ |سرطان تخمدان |سرطان سینه |سرطان معده |سرطان پوست |پیشگیری از سرطان |پوست تخم مرغ |تصلب شرائین (آترواسکلروز) |گودی کمر |روغن ماهی |حمام با آب سرد |کایروپراکتیک |هورمون رشد |سرطان پانکراس |پیشگیری از سرطان دهانه رحم |سرطان خون و انواع آن |پیشگیری از سرطان با آب پرتقال |پیشگیری از سکته قلبی |پیشگیری از سکته مغزی |یبوست و درمان آن |سندرم روده تحریک پذیر |کولیت روده |ورم معده |سنگ کلیه |درمان سنگ کلیه با طب سنتی |نارسایی کلیه |کمبود خواب و اثر آن بر کلیه |تشکیل سنگ کلیه |برف کوری |سلامت چشم در سرما |چرا موقع بلند شدن چشم مان ساهی می رود؟ |بیماری های نهفته چشم |قرمزی چشم |ردپای 5 بیماری بدن در چشم ها |پزشکی ورزشی چیست؟ |ورزش و سرطان |پزشکی ورزشی جانبازان نخاعی |ورزش و پوکی استخوان |پزشکی ورزشی بانوان |پزشکی ورزشی و دیابت |پزشکی ورزشی و افسردگی |بالا کشیدن سینه |بازسازی سینه |کوچک کردن سینه |بزرگ کردن سینه |بزرگی سینه در آقایان |استرس چیست؟ |افسردگی چیست؟ |وسواس چیست؟ |اوتیسم چیست؟ |آرتروز |بیماری ریه بینابینی (ILD) |خواص درمانی انار |ورم مفاصل |صدا کردن مفصل |انحراف ستون فقرات |آلرژی بهاره |انسداد ریه (COPD) |بیماری لوپوس |دلایل آستیگمات شدن چشم |خونریزی چشم |آسیب دیدن عنبیه چشم |لیزیک و لازک چشم |لنزهای زیبایی و سلامت چشم |شپش سر |خارش پوست |کمردرد |دلایل افتادگی رحم |زایمان طبیعی و سزارین |خونریزی در دوران بارداری |تزریق واکسن در دوران بارداری |سلامت و حرکت جنین |تشخیص بیماری قبل از تولد |سرطان ریه |دفع انگل روده |سلامت دستگاه گوارش |صرع |آبله مرغان |آپاندیسیت |اختلال دو قطبی |استفراغ شدید حاملگی |اچ آی وی (ایدز) |علایم اچ آی وی (ایدز) |بیماری زونا |هپاتیت C |طب سوزنی و ترک اعتیاد |طب سوزنی |طب سنتی و درمان نازایی |دیابت نوع 1 |دیابت نوع 2 |درمان دیابت با طب سنتی |درمان چاقی |درمان اختلال نعوظ |زگیل تناسلی |پیشگیری، تشخیص و درمان نارسایی کلیه |بیماری نقرس |گرفتگی عضلات |فتق دیسک کمر |دیسک گردن |کبد چرب |درمان کبد چرب |رابطه کبد چرب و تغذیه |رژیم غدایی سالم |سنگ کیسه صفرا |علائم سنگ کیسه صفرا |دلایل شکم درد |انواع زخم های گوارشی |تپش قلب |عمل زیبایی بینی |پولیپ بینی |سینوزیت چیست؟ |درمان پزشکی و طبیعی سینوزیت |دلایل خون دماغ |نوروپاتی |پرخوری عصبی |لوزه کودک را باید درآورد یا نه؟ |عفونت های لوزه |لوزه |اسپرم و کیفیت آن |افزایش قد |پوکی استخوان |نوروتراپی در درمان پوکی استخوان |آیا کلسترول خوب واقعا خوب است؟ |آشنایی با حمله یا سکته قلبی |لیزر موهای زائد چیست؟ |لباس بارداری |مکمل های زیبایی پوست صورت |ارگاسم و درمان دردها |توصیه های طلایی برای کاهش وزن |مالک دیگران نیستیم |نمونه گیری ادرار |
 
  ناگت ها
 

نگاهی موشکافانه به داخل ناگت ها

با این تصور که مرغ را به آرد آغشته اند و سرخ کرده اند. اما ترکیبات دیگری نیز در این غذای مورد علاقه وجود دارد. در ادامه شما را با آن چه که باید درباره ناگت ها بدانید بیشتر آشنا می کنیم.

پروتئین ناگت نصف پروتئین مرغ

  گوشت سفید مرغ پخته شده حدود ۲۶ درصد پروتئین دارد در حالی که ناگت های با کیفیت بین ۱۰ تا ۱۸ درصد و اکثر آنها بین ۱۳ تا ۱۴ درصد پروتئین دارند. این تفاوت نشان می دهد که ناگت ها صرفاً از مرغ تشکیل نشده اند.

  یعنی اینکه هر چه میزان ترکیبات دیگر ناگت بیشتر باشد میزان پروتئین آن کمتر خواهد شد. نتایج پژوهشی که در سال ۲۰۱۳ در American Journal of Medicine به چاپ رسید نتایج تامل برانگیزی داشت. محققان دانشگاه می سی سی پی ناگت ها را مورد بررسی قرار داده و مشاهده کردند که گوشت آنها صرفاً از ۴۰ تا ۵۰ درصد عضله مرغ تشکیل شده است و مابقی آن عصب، استخوان، غضروف و چربی است.

البته این بررسی مخصوص ناگت های باکیفیت بود و ترکیبات ناگت های بی کیفیت بدتر از این حرف ها است.

  حاوی ترکیبات سمی

 ناگت های ترد با آن رنگ طلایی هر کسی را به اشتها می آورند. اما سرخ کردن است که آنها را تا این اندازه ترد می کند اما این سرخ کردن باید بسیار ملایم باشد.

  چون سرخ کردن مواد غذایی با دمای بالا باعث بروز واکنش هایی بین کربوهیدرات ها و اسیدهای آمینه مواد غذایی شده و به سمت تولید ترکیبات سمی برای بدن می روند. مواد غذایی سرخ کردنی سرشار از آکریلامید هستند. به عقیده متخصصان این ترکیب خطر بروز سرطان در بین مصرف کننده ها در هر رده سنی را افزایش می دهند.

  با این حال اگر هر از گاهی چند عدد ناگت (هر هفته یک مرتبه) میل کنید خطری شما را تهدید نخواهد کرد. توصیه ما این است که مصرف این قبیل مواد غذایی به صورت روزانه و مداوم نباشد و از سرخ کردن دوباره آنها در روغن زیاد بپرهیزید.

  بهتر است ناگت را داخل فر یا ماهیتابه نچسب با حرارت حداقل ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

  مصرف ناگت برای کودکان زیر ۳ سال توصیه نمی شود. کودکان ۳ سال می توانند ۲ عدد ناگت و کودکان ۶ ساله ۴ عدد ناگت مصرف کنند. کودکان بعد از ۱۰ سالگی می توانند ۶ عدد ناگت مصرف کنند.

 حاوی کربوهیدرات بالا

  مرغ فاقد کربوهیدرات است اما ناگت ها حدود ۱۲ تا ۲۳ درصد کربوهیدرات دارند. در حالی که کربوهیدرات سیب زمینی بین ۱۸ تا ۲۰ درصد است. این کربوهیدرات مربوط به خرده نان یا آردی است که ناگت را در آن می غلتانند.

ناگت هایی که حاوی میزان زیادی کربوهیدرات هستند معمولاً میزان پروتئین کمتری دارند. اگر از دیابت رنج می برید و قصد مصرف ناگت را دارید یادتان باشد که در آن وعده غذایی میزان نان و دیگر مواد نشاسته ای را کاهش دهید.

  ۵ عدد ناگت به اندازه ۳۰ گرم نان (معادل یک هشتم نان باگت) کربوهیدرات دارد. اگر نسبت به گلوتن حساسیت دارید بدانید که ناگت ها اصلا مناسب شما نیستند چون در آرد یا خرده نان گندم غلتانده می شوند.

سرشار از چربی

  با وجود اینکه سینه مرغ پخته شده فقط ۲ درصد چربی دارد اما میزان چربی موجود در ناگت ها بین ۷ تا ۱۷ درصد است. در نتیجه هر ۱۰۰ گرم ناگت یعنی حدود ۵ عدد از آن بین ۱۸۵ تا ۲۵۵ کیلوکالری به بدن می رساند.

 با وجود اینکه ناگت های سرخ شده حاوی روغن آفتاب گردان هستند که مقاومت بیشتری به حرارت بالا دارد اما ما توصیه می کنیم در صورت امکان از ناگت هایی استفاده کنید که از روغن کلزا برای سرخ کردنشان استفاده شده باشد.

 در حین گرم کردن آنها نیز از افزودن روغن بپرهیزید و فقط در فر یا ماهیتابه های نچسب گرم شان کنید.

  نمک زیاد

١٠٠ گرم ناگت بین ۸/۰ و ۵/۱ گرم نمک دارد که بطور متوسط ۲۰ درصد نیاز روزانه ما (۶ گرم) را تشکیل می دهد. توصیه می کنیم در حین خرید محصول به ترکیبات آن دقت کنید.

محصولاتی انتخاب کنید که میزان نمک موجود در آن در هر ۱۰۰ گرم بیش از ۱ گرم نباشد اما مطمئن باشید که میزان نمک موجود در ناگت هایی که در فست فودها میل می کنید بیش از ۱ گرم است.

 اگر دچار فشار خون بالا هستید و ناگت مصرف کرده اید حواستان باشد آن روز از مصرف دیگر مواد غذایی صنعتی یا سوسیس و کالباس بپرهیزید و مصرف پنیر را محدود کنید.

مواد افزودنی فراوان

مواد نگهدارنده، مواد ثابت کننده و غیره که جذب شان برای سلامتی خیری ندارد در ناگت فراوان است. برخی از ناگت ها تا ۸ نوع ماده افزودنی مختلف دارند. به عقیده محققان این مواد افزودنی باعث افزایش خطر ابتلا به بیماری های خود ایمنی مانند ام اس و... می شوند.

 کلمات کلیدی: ناگت، چربی، شیراز پزشک، دکتر شیراز، آدرس مطب دکتر شیراز، تلفن مطب دکتر شیراز، دکتر چشم شیراز، دکتر زنان شیراز، دکتر پوست شیراز

منبع:  www.aftabir.com

 
 
  نظرات  
   
  نام و نام خانوادگی  
  تلفن همراه  
  نظر  
   
   
     
  تغذیه و رشد
 
 

 

   
             
راهنمای سایت درباره ما ثبت نام
ورود    
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
           
 
 افراد آنلاین :  408 نفر
 بازدید امروز : 1464 بازدید
 بازدید دیروز : 3219 بازدید
 بازدید کل : 795794 بازدید
  
تماس با ما
قوانین و مقررات
راهنمای وب سایت
ثبت شکایات
  
پیگیری خرید
پیگیری نوبت
ورود منشی پزشک
تعرفه تبلیغات
           
Copyright © 2015, Sign Company Engineering Group, All Rights Reserved. Powered by Sign™
طراحی سایت : شرکت فنی مهندسی ساین